Anteckningar från pappaledigheten

Som jag gissar är känt för de flesta vid det här laget, så är jag pappaledig från arbetet i Roseniuskyrkan från september till december i år. De två dagar jag vanligtvis skulle varit på kontoret ägnas nu istället åt att lämna vår äldsta dotter på förskolan, och sedan sköta om den mindre och tillsammans med henne sköta om hemmet.

Det är konstigt att inte vara i kyrkan lika ofta – särskilt som jag nu pga. arbetet med konferensen ”En ond Gud?” och sedan förkylning missat ett par gudstjänster. Desto roligare är det att höra om allt positivt som händer i kyrkan i min frånvaro. Man får hoppas att detta är ett rent sammanträffande, snarare än ett olyckligt orsakssamband!

Jag kommer försöka skriva något på bloggen emellanåt under hösten. Dagens inlägg blir visst bara småpratande, men jag vill sluta med ett citat från Martin Luther som både värmer hjärtat och drar på mungiporna – och som är högaktuellt för min del:

”När en far tvättar blöjor eller utför någon annan syssla för sitt barn, ler Gud och alla hans änglar och skapelser” – Martin Luther

 

Taggar: , ,
Publicerad i (Helt vanliga) blogginlägg, Personligt
En kommentar på “Anteckningar från pappaledigheten
  1. Per Henriksson skriver:

    Martin L har så rätt, och det gläder mig att Martin H ger sig möjligheten att upptäcka detsamma. 🙂 Guds välsignelse i din gudstjänst!

Kommentera