Vad har Greta Thunberg, Kanye West och Mr. Cool gemensamt?

Den som är uppmärksam på datummärkningen här på bloggen kan lätt konstatera att det är lite glest mellan inläggen. Det är tyvärr en av de roliga och värdefulla delarna i mitt arbete som lite fått stryka på foten sedan jag blev ensam anställd predikant här i kyrkan. Det finns mycket jag skulle vilja skriva om och sedan läsa era kommentarer om, men det hinns allt för sällan med.

Därmed inte sagt att jag inte skriver. Under 2019 fick jag chansen att skriva flera artiklar i ELM:s tidning Till Liv och i ungdomsrörelsen ELU:s tidning Insidan. De rör sig över flera ämnen, faktiskt så spridda som de tre personerna som nämns i rubriken. Många av dem är dessutom skrivna tillsammans med min f d. predikantkollega Daniel som fortfarande syns på bilden ovan. Så om någon vill läsa, kolla gärna in artiklar om:

Hela arkivet av mina och Daniels texter under ”Aktuellt ämne” finns här.

 

Taggar: , , ,
Publicerad i (Helt vanliga) blogginlägg, Hittat på internet

Kommentera