Tillbaka efter pappaledighet

Så är jag äntligen tillbaka på kontoret efter höstens pappaledighet. Sedan september har jag endast arbetat två dagar i veckan för CredoAkademin och spenderat resten av tiden med familjen. Nu i vår byter jag CredoAkademin mot Roseniuskyrkan och fortsätter vara pappaledig tre dagar i veckan.

Jag har städat mitt skrivbord, svarat på mejl, överöst Daniel med sms, facebook-meddelanden och e-post, läst Bibeln och bett och ska nu sätta igång med förberedelser inför vårens första VARDag. Fattas bara en kollega, men imorgon är vi igång på riktigt.

Bra för er att veta är att jag vanliga veckor arbetar torsdagar och fredagar. Nu finns det max två eller tre vanliga veckor per termin, men i alla fall. Jag försöker svara på mejl nån gång däremellan också, och kan ganska ofta nås på mobilen. Jag önskar så ofta tid och plånbok tillåter träffas över lunch eller fika. Skicka ett mejl om du vill ge mig audiens i din vardag, på din närmaste lunchrestaurang eller café!

God fortsättning på dagen och det (relativt) nya året.

Taggar: , ,
Publicerad i (Helt vanliga) blogginlägg, Personligt

Kommentera