Gudstjänst Påskdagen Daniel Ringdahl

Taggar:
Publicerad i (Helt vanliga) blogginlägg
En kommentar på “Gudstjänst Påskdagen Daniel Ringdahl
 1. Eric Malm skriver:

  Jag har lyssnat på din predikan som du höll i går.Jag håller med om allt som du sa, predikan var grundad i Guds ord.

  Jag har dålig hörsel och måste använda hörlurar när jag lyssnar på radio, TV och via Internet.Det är viktigt för mig att orden uttalas tydligt. Jag hade svårt att uppfatta vad du sa när du sänkte rösten.Jag satte upp högsta volym på datorn, men det räckte inte.Det är kanske den som sköter utsändningen skall höja volymen när rösten sänks.

  Du talat tydligt och lagom fort. Den som talar för fort har jag svårt att uppfatta, likaså när talaren inte uttalar orden tydligt. När texterna lästes idag (GT texten och episteltexten) hade jag svårt att uppfatta på grund av otydlighet i läsningen.

  Jag har hörapparat. I lokaler där det finns hörselslinga hör jag tydligt vad som säges när jag kopplar in på hörselslingan.

  Det är viktigt att ni som har normal hörsel tänker på oss hörselskadade. När jag hade normal hörsel, kunde jag inte förstå vad det innebar att ha dålig hörsel. Nu vet jag det.

  Jag vill önska dig Guds välsignelse i uppdraget att förkunna evangeliet.Grunden för en rätt predikan är Jesu död och uppståndelse, denna grund framhåller Paulus i det !5 kapitlet i första Korinterbrevet. Så du är i gott sällskap.

  Kristus är uppstånden! Ja, han är verkligen uppstånden! Halleluja!

  I Kristus!

  Eric

Kommentera