En snabb hälsning

Tiden medger inte några längre eller mer reflekterande inlägg, men jag vill ge ifrån mig ett livstecken. Tankeverksamheten lever och mår bra men är fullt upptagen med att planera ELM-BVs årskonferens i Stockholm och Roseniuskyrkan första helgen i juni, med att sprida information om min nya bok, planera undervisning i olika sammanhang och lägga planeringen för sommaren och hösten. I arbetet som gymnasielärare är det ”högsäsong” nu när alla kurser ska avslutas och betyg sättas etc. Det är härligt!

Ikväll åker jag och Maria till Skåne för att dels hälsa på familjen, dels medverka vid ELM Syds möte på söndag eftermiddag där jag ska hålla två föredrag om Bibeln. Det blir roligt.

En annan sak som upptar mina tankar är att familjen Helgesson snart kommer tillbaka till Sverige. Det känns som vore det blott en vecka sedan jag satt med Martin och samtalade om de kommande två åren över en öl, och nu har åren gått. Det är märkvärdigt. Hjälp oss gärna att be för honom och hela familjen. Be för att de ska få ett gott avslut på tiden i St Louis, en välsignad hemresa och att det ska gå bra att återanpassa sig till livet i Sverige. De är mycket efterlängtade!

När de närmast förestående projekten har lagt sig, någon gång i juni, återkommer jag med litet mera reflekterande inlägg igen. Håll ut!

Taggar:
Publicerad i (Helt vanliga) blogginlägg

Kommentera