En vardag i oktober

Det är en litet lugnare vecka på kontoret. Jag predikar inte på söndag och det har inte heller varit VARDag i veckan. Då har jag lite tid att göra vanligt kontorsarbete. Jag har skrivit ut lite nya ”Ny i kyrkan”-lappar, uppdaterat programmen som finns vid ingången till Gränden, skrivit klart månadsbrevet m.m.

Imorgon ska jag dock ägna större delen av dagen åt att läsa och förbereda mig inför undervisningen på

IMG_6580

VARDag på tisdag. Om tiden räcker till skulle jag dessutom vilja börja titta på nästa söndags predikan. Det är en sådan förmån att få förbereda undervisning i Guds ord! Tänk att jag får använda arbetstid till att läsa min Bibel, läsa kommentarer, läsa runtomkring, reflektera över vad berättelserna betydde och betyder, och sedan presentera det för andra. Det är en förmån som jag önskar att fler fick ta del av!

En sak till ska jag göra. Jag ska göra affischer och flyers för vår temaeftermiddag i november: ”Vi tror på …” Det kommer att bli en enkel genomgång av trosbekännelsen och repetition av grunderna i vår tro. Kanske tycker du att det låter tråkigt med något så ”basic”, men jag tror att du kommer att få ut en hel del av det ändå. Jag säger som Paulus: ”Att jag upprepar vad jag redan har sagt besvärar inte mig, och er ger det trygghet.” 😉

Vi ses på söndag!

Taggar: ,
Publicerad i (Helt vanliga) blogginlägg

Kommentera