En snabb hälsning

Det var evigheter sedan jag skrev på bloggen, men tiden har inte räckt till. Mars har varit en hektisk månad. Vi har haft församlingsdag och talat om karismatik, sedan har jag varit iväg på ELMs fortbildning för sina predikanter, och så har det varit påsk. Efter långfredagsgudstjänsten åkte jag och Maria till nordvästra Dalarna för att åka skidor med Marias familj, och nu har vi ett par dagars mellanlandning i Stockholm innan vi ska ner till Skåne för att hälsa på min familj i helgen samt att jag predikar i Ängelholm och Lund på söndag.

Det är gott att vi har fått fira påsk igen. Jag förundras allt mer för varje år över att kristendomen förkunnar en Gud som har blivit människa för att lida i sin skapelses ställe. Det är ett häpnadsväckande perspektiv, men det ger hopp och tröst som ingenting annat.

För övrigt lyssnar jag en hel del på Leonard Cohen och hans låt ”Show me the place” passar bra i påsktiden. Här kan du se en liveinspelning av låten.

Jag missar alltså gudstjänsten på söndag och tyvärr även söndagen därefter. Då är jag i Göteborg för Svenska Evangeliska Alliansens årsmöte och sedan predikan i Johannebergskyrkan, men söndagen den 22/4 är jag tillbaka igen och ser fram mot att träffa er alla! Dessförinnan kanske vi ses på VARDag eller Roseniusföreningens årsmöte den 19/4.

Väl mött!

Publicerad i (Helt vanliga) blogginlägg

Kommentera