Arbetsro

Äntligen arbetsro! Veckorna sedan nyåret har varit fruktansvärt intensiva med mycket resor och mycket undervisning. Jag har hunnit vara i Gagnef ett antal tillfällen, varit på ELM:s medarbetardagar i Skåne, varit på ELU-sammanträde, haft en hel vecka på universitetet (filosofi) samt haft ett par gudstjänster i Roseniuskyrkan … Så i förra veckan var jag ganska trött, men efter lediga dagar i måndags och tisdags är jag tillbaka på banan och redo att ta tag i uppgifter som har blivit liggandes!

Idag sitter och skriver bibelstudiematerial till hemgrupper. Om du har missat det så går vi igenom Första Petrusbrevt på VARDag och till varje tillfälle skriver jag ett litet bibelstudiematerial med frågor till. Du hittar materialet här. Det är så roligt att göra det här arbetet! (Du får gärna höra av dig med kommentarer och förslag på förbättringar på materialet!)

Tors-fre kommer jag och Martin att arbeta tillsammans igen och då ser jag fram mot att börja förbereda temaeftermiddagen nästa söndag samt lite annat fix som behöver göras. Nu ska jag återgå till Petrusbrevet.

Taggar: , , ,
Publicerad i (Helt vanliga) blogginlägg, Personligt
En kommentar på “Arbetsro
  1. Henrik Nilsson skriver:

    Tack för din insats Daniel! Lycka till med allt och Guds välsignelse i dina företaganden!
    /Henrik

Kommentera