Ny barn- och ungdomsledare

Goda nyheter! Efter en lång och spännande process har nyrekryterings-arbetet nu gått i mål. Vi är glada att tillkännage att Roseniusföreningen har beslutat att anställa Sofia Ödman som barn och ungdomsledare.

Tjänsten är på 50% med start i höst. Vi hoppas att den här satsningen på barn och ungdomar i Roseniuskyrkan kommer att bära god frukt och vi uppmanar alla att inkludera Sofia och hennes arbete i era böner.

Hälsningar från Roseniusföreningens styrelse,
genom Gustaf Lunnergård, vice ordförande

 

Det är med stor glädje och ödmjukhet som jag går in i tjänsten som barn- och ungdomsledare i Roseniuskyrkan. Jag är så tacksam för vad Roseniuskyrkan har fått betyda för mig och min familj de senaste åren. Under mitt första år i församlingen fick Psaltaren 84:6-9 bära mig och dessa verser påminner mig om och om igen om hur Gud leder och välsignar mitt i livet, som inte alltid är så enkelt.

Min bön är att jag i tjänsten, tillsammans med er alla i olika generationer, ska kunna få bidra till att barn och unga ska få komma och se vem Jesus är, ta emot honom som Herre och frälsare, följa honom och fördjupas i Bibeln, för att så kunna berätta för andra om Jesus och växa in i ledarskap.
— Sofia Ödman

 

Jag är så glad över att få välkomna Sofia som kollega i Roseniuskyrkan! Alla som varit delaktiga i vår barn- och ungdomsverksamhet de senaste åren har kunnat se hennes engagemang, begåvning och kärlek till uppgiften att hjälpa barn till en personlig och hållbar tro på Jesus.

Vi är så välsignade med alla härliga barn och ungdomar som finns i kyrkan, och det är verkligen värdefullt och rätt att vi investerar i dem, både genom Sofias tjänst och alla ideella ledares insatser. 

— Martin Helgesson