Ungdomsgrupp

Vad är egentligen poängen med att leva? Och vilken är min plats i världen? Finns det en Gud och vad kan man egentligen veta om Gud? Roseniuskyrkans ungdomsgrupp är platsen för dig som går på högstadiet eller gymnasiet, och som funderar över frågor som dessa.

Vad gör ungdomsgruppen?

Roseniuskyrkans ungdomsgrupp träffas ungefär varannan fredag kväll på ”Gränden”, vår församlingsvåning. Vi börjar alltid med att laga mat och äta tillsammans. Alla tips på vad vi ska äta är välkomna! Därefter har vi ett bibelstudium eller ibland ett samtal om en speciell fråga om tron och livet. Vi sjunger och ber tillsammans. Därefter leker vi någon lek. Vi börjar 17.00 och brukar sluta ca 20.00.

”Måste man vara kristen för att komma?”
– Absolut inte!

”Får vem som helst komma?”
– Ja visst, så länge man är mellan 11 och 18 år gammal!

Har du några frågor får du gärna kontakta Daniel Ringdahl eller skriva till oss i Facebook-gruppen.

Vi ses!